Компанія «Brookfield Engineering Laboratories» оголосила про випуск повністю оновленої серії своїх Реометр «High-End» класу R / S Plus.
Універсальні дослідні реометри R / S Plus, завдяки своїй інноваційній системі дозволяють отримувати результати вимірювань з високою точністю і повторюваністю, швидко завоювали популярність там, де, з одного боку, необхідний поглиблений реологічний аналіз, адже дані реометри дають можливість виконувати вимірювання в умовах як контрольованої швидкості зсуву, так і контрольованої напруги зсуву, значення якого користувач може безпосередньо вводити з клавіатури.

З іншого боку, міцна і ергономічна конструкція реометра забезпечує зручну і швидку перевірку великих партій зразків у важких промислових умовах.

Нова серія, що отримала назву RST, як і попередня, представляє реометри в трьох виконаннях: з системою вимірювання «конус / плита», з системою коаксіальних циліндрів і тестер суспензій.

Нові реометри RST отримали багато нових особливостей і функцій, в числі яких великий і яскравий кольоровий сенсорний дисплей, розширений діапазон швидкостей і вимірювання, система автоматичного розпізнавання типу шпинделя, USB інтерфейс, автоматична установка зазору між шпинделем і плитою і т.д.

З новим сенсорним дисплеєм виконання реологічних вимірювань реометром RST стало дійсно на кінчиках пальців!