Обидва спектрофотометри були розроблені для використання в автомобільній галузі, де до колірних відмінностей пред’являються дуже високі вимоги.

CM-25cG

Модель СМ-25сG

призначена для контролю колірних характеристик матеріалів інтер’єру автомобіля: пластиків, полімерів і текстилю.
Вона поєднує в собі дві функції: високоточного спектрофотометра з геометрією вимірювання 45 ° c: 0 ° і стандартного блискоміра з кутом вимірювання 60 °. Невеликий прилад (вага не більше 600 г) з повнокольоровим 2,7 “TFT дисплеєм забезпечує повторюваність ΔE * ab 0,04 і межінструментальную узгодженість ΔE * ab 0,15. Спектрофотометр також має дві змінні апертури 3,0 і 8,0 мм.

 

CM-M6 2

Модель – СМ-М6

має багатокутову геометрію вимірювання (-15 ° / 15 ° / 25 ° / 45 ° / 75 ° / 110 °; освітлення під кутом 45 °), що використовується для вимірювання металізованих і перламутрових покриттів корпусу автомобіля. Завдяки наявності системи подвійного оптичного шляху освітлення і ділянки вимірювання діаметром всього 6 мм прилад дозволяє виконувати точні і повторювані вимірювання навіть на зігнутих і невеликих ділянках поверхні. Завдяки невеликій для такого типу інструменту вазі (1,1 кг) та його ергономічній конструкції працювати зі спектрофотометром дуже зручно і просто.